free amp templates

Informasjon og sommerhilsen fra OKOS Agder       

Vinneren av Fylkesmesterskapet i Agder

Tirsdag 01.06.22, ble det avholdt fylkesmesterskap i helsearbeiderfaget på Sam Eyde Vgs. Deltakere var Silje Jensen og Ingrid Erlandsen, begge er lærlinger i OKOS Agder.
Tre dommere stod for bedømming og kåret vinneren som ble Silje Jensen- gratulerer! Hun er første års lærling i helsearbeiderfaget i Arendal kommune.

I år avholdes Norgesmesterskap i Yrkesfag i Agder, og da er det ekstra gøy at vi har med en kandidat fra Agder! Vi gleder oss til å følge henne videre på veien til NM i Agder 27. – 29. september.22 i Sørlandshallen.  

Mobirise


preikes!
Digital       skolehelsetjeneste  

Preikes er et tilbud for deg som er elev på videregående skole, eller er lærling i Agder. Her kan du kontakte helsesykepleier via chat eller meldinger.

Tjenesten ligger på et eget nettsted. Live chat torsdager fra 11:00 til 16:00.

Autorisasjon for helsefag

Det er fagopplæring som sender inn autorisasjon for dere.
Fagopplæring lager vitnemål når læretiden er gått ut, deretter sender dem det inn til helsedirektoratet for autorisasjon.
Det kan ta noe tid mellom hver gang det blir sendt inn, da dem samler opp flere kandidater som sendes inn samtidig.
Det blir nok i hvert fall tatt i løpet av to uker etter læretiden din er over.

Du vil få et brev fra fagopplæring når dem har søkt om autorisasjon for deg.

Etter fagopplæring har sendt inn til helsedirektoratet tar det kort tid, så vil du få et krav i nettbanken som du må betale. Dette er avgiften for autorisasjonen.
Etter du har betalt avgiften vil du få autorisasjonen fra helsedirektoratet.

Vitnemålet får du i posten fra fagopplæring.  

Bestille fag bevis

Skriv ut lommefagskjema og send i posten.

Mobirise

Office 365

For å få tilgang til Word, Excel og power point.

Lærlinger som er ansatt i kommuner som er med i det interkommunale samarbeidet som IKT-Agder administrerer, har mulighet for tilgang til Office 365 og kan dermed laste ned programvaren med sitt brukernavn i kommunen. Det er leder/ikt-ansvarlig på arbeidsplassen som styrer om dere kan laste ned på en privat PC eller om dere får en kommunal PC på jobb.